Gratis verzending en retour
100 dagen bedenktijd
100 nachten proefslapen
Veilig achteraf betalen

Waarom kies je een ganzendons dekbed?

  • Geplaatst op
  • Door Fenna

Door de specifieke eigenschappen van ganzendons geniet je onder een ganzendons dekbed net iets meer comfort en luxe dan een dekbed gevuld met eendendons.

Waarom een ganzendons dekbed kopen?

Donzen dekbedden zijn mooi en lekker warm, maar ook een stuk duurder. En over het algemeen is een ganzendons dekbed nog duurder dan een dekbed gevuld met eenden dons. Dus waarom zal je een dekbed van ganzendons kopen? Wat is er dan zo bijzonder aan een dekbed met een vulling van ganzendons? Wij geven je paar redenen waarom je nooit meer onder een ander dekbed wilt slapen.

Voordelen van ganzendons op een rij:

Ganzendons is een luxe materiaal, wat voornamelijk te danken is aan de uitzinnige eigenschappen die bijdragen aan het ultieme slaapcomfort

  • Ganzendons komt vaak van oudere en grotere vogels, waardoor het dons veerkrachtiger en duurzamer is dan eendendons.
  • Dankzij de grotere donsvlokken is ganzendons sterk en volumineus, maar ook vederlicht. Het uit zich in een heerlijk zacht, luchtig dekbed waar je jezelf helemaal in kunt verstoppen.
  • Ganzendons neemt beter transpiratie en verdampingswarmte op. Het dekbed behoudt beter zijn frisheid en de lichaamstemperatuur blijft hierdoor de gehele nacht vrijwel constant.
  • Ganzendons heeft een hogere isolatiewaarde. Het biedt daardoor snel behaaglijke warmte, wat met name gedurende koude nachten ideaal is.
  • Ganzendons is hoog elastisch. Een donspluisje behoudt beter zijn vorm, ook na het meermaals opschudden en luchten van het dekbed.
  • Een dekbed met ganzendons is geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Door de goed isolerende en vochtregulerende eigenschappen biedt ganzendons geen leefklimaat voor huisstofmijt.

Door de specifieke eigenschappen van ganzendons geniet je onder een ganzendons dekbed net iets meer comfort en luxe dan een dekbed gevuld van eendendons.

Gelukkige bezitters van een dekbed van ganzendons kunnen erover meepraten; wat is het toch een buitengewoon heerlijk gevoel om onder zo’n luxe dekbed te liggen!

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Sluiten Meer over cookies »
Gratis verzending en retour
100 dagen bedenktijd
100 nachten proefslapen
Veilig achteraf betalen