Altijd gratis bezorgd
100 dagen bedenktijd
Altijd gratis retour
Veilig achteraf betalen

100 nachten Proefslapen

Een matras kopen in de winkel?

Wij vinden dat de beslissing voor een nieuw matras niet kan worden gemaakt door in de winkel er een paar minuten op te gaan liggen. Bij een nieuw matras heeft je lichaam een aantal weken de tijd nodig om er echt goed aan te wennen. Daarom raden wij je aan om je nieuwe matras te kopen waar je vrijblijvend mag proefslapen.

 

100 dagen proefslapen

Je krijgt bij ons dan ook 100 dagen de tijd om thuis in je eigen vertrouwde omgeving aan het matras te wennen. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze matrassen dat wij dit kunnen doen. Zelfs met de geringe marges die wij op de matrassen hebben. Sommige andere winkels geven ook een lange proefslaapperiode maar zij hanteren een ongelooflijke marge, je betaalt daar dus de hoofdprijs. Wij hanteren de laagste prijsgarantie en in de prijsklasse van onze matrassen is proefslapen uniek in de markt.

 

Echt proefslapen. Niet tevreden? Geld terug

Bij ons is proefslapen ook echt risicoloos proefslapen. Is het toch niet gelukt om aan het matras te wennen? Geen probleem, we halen het matras gratis bij je op en je krijgt je geld terug. Sommige winkels bieden ook zogenaamd proefslapen aan maar je krijgt bij hun geen geld terug maar enkel een waardebon of ze bieden je eenmalig een optie om de kern te wisselen maar niet het gehele matras. Let dus goed op waar je je nieuwe matras koopt. Bij de meeste winkels moet je ook zelf zorgen voor het retourneren en moet je de retourkosten zelf betalen. De kosten voor het retourneren is vaak duur en dit wil je niet.

 

Wat doen jullie met de geretourneerde matrassen?

Teruggekomen matrassen worden gerecycled of aan een goed doel gegeven. Je mag het ook zelf aan een goed doel geven, neem in dat geval contact met ons op en we vertellen je hier graag meer over.

 

Niet tevreden? Geld terug

Is het toch niet gelukt om aan het matras te wennen? Geen probleem, je kunt het gratis retourneren en je krijgt je geld terug.

Zo werkt het:

  • Stuur binnen 100 dagen na ontvangst van het matras ons een mail dat je het matras wilt retourneren.
  • Voorwaarde is dat het matras niet beschadigd is.
  • Wij zorgen ervoor dat het matras gratis bij je wordt opgehaald.
  • Zodra het matras in goede staat retour is ontvangen, storten wij het bedrag terug.

 

Wat doen jullie met het retour ontvangen matras?

Dit is afhankelijk van de staat van het retour gekomen matras geven wij het aan een goed doel of wordt het gerecycled. Als je zelf een goed doel weet dan mag het van ons ook maar dan moet je wel even aantonen dat je het ingeleverd hebt. We vertellen je hier graag meer over.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Sluiten Meer over cookies »
Altijd gratis bezorgd
100 dagen bedenktijd
Altijd gratis retour
Veilig achteraf betalen