Gratis verzending en retour
100 dagen bedenktijd
100 nachten proefslapen
Veilig achteraf betalen

Betaalmethoden

Altijd veilig betalen

IDEAL / Bancontact / Mistercash (gratis)

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Dit is de snelste betaalmethode. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.


Creditcard (gratis)

Wij accepteren: Visa en Mastercard.
 


AfterPay – Achteraf betalen (Nederland - gratis)

AfterPay voert voor Beddengoeddirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

AfterPay – Achteraf betalen (België - gratis)

AfterPay voert voor Beddengoeddirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kan je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

IN3 ( gratis gespreid betalen in 3 termijnen)

Je wilt graag iets kopen, maar zo'n grote uitgaven komt nu even niet goed uit en je wilt geen schulden. Kies dan voor IN3. Dit is een gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. Let wel op, dat je het eerste deel alvast moet betalen via IDEAL op het moment dat je de bestelling plaatst in onze webshop. Pas na de betaling van het 1ste deel kunnen we jouw bestelling verwerken.
Het tweede deel betaal je over 30 dagen en het derde deel over 60 dagen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen.

Wil je graag hier meer over weten? Hier staat het uitgelegd wat IN3 inhoudt: Hoe werkt IN3

 

Pinnen ( Rembours)

Betaling bij aflevering: Je betaalt (pas) tijdens de aflevering aan de chauffeur. Houd er rekening mee dat er alleen gepind kan worden.

Wil je toch liever betaling per bank doen? Neem in dat geval even contact met ons op zodat we hiervan op hoogte zijn ( wij sturen dan eventueel per email een betaalverzoek door).

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Sluiten Meer over cookies »
Gratis verzending en retour
100 dagen bedenktijd
100 nachten proefslapen
Veilig achteraf betalen