Gratis verzending en retour
100 dagen bedenktijd
100 nachten proefslapen
Veilig achteraf betalen

Beddengoeddirect.nl

Dé online specialist voor je slaapkamer

 

Lekker slapen

 

Lekker kunnen slapen is heerlijk en heel belangrijk. Want jouw slaap is bepalend voor je gezondheid. Jouw stemming en jouw omgeving kunnen invloed hebben op jouw slaap. Echter een goed bed met een goed matras is echt wel de basis voor een goede slaap.

Bij Beddengoeddirect vind je alles wat je nodig hebt voor je bed. Wij bieden een met zorg samengestelde collectie van betaalbare boxsprings met transparante prijzen, inclusief bezorging en montage. Het enige wat je hoeft te doen is een bestelling bij ons plaatsen en de rest regelen wij.

Ben jij op zoek naar een matras voor je kind of voor jezelf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben met veel zorg een aantal matrassen in assortiment opgenomen, die geschikt zijn voor bijna ieder lichaams- en slaaptype. Een belangrijke voorwaarde voor deze selectie is uiteraard de prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast hechten wij ook veel waarde aan de veiligheid van de gebruikte materialen. Wij verkopen alleen maar originele producten en geen namaak.

Als je een product bij ons koopt ben je gegarandeerd dat je een veilig product koopt waar je nog jaren plezier van zult hebben.

 

110 procent klanttevredenheid

 

Helaas is het onvermijdelijk dat ondanks alle goede bedoelingen er soms dingen verkeerd gaan. Een klant kan iets verkeerd hebben besteld, of er is een verkeerd product geleverd. Er kunnen problemen zijn rond de levering. Een product voldoet misschien niet aan de verwachtingen. Liever niet, maar als het gebeurd, staan wij klaar om dit samen op te lossen.

Bij ons staat de klant op de eerste plaats. Bij een klacht of een vraag zullen we je zo snel mogelijk helpen en onze uiterste best doen om het probleem op te lossen. We streven naar 100% klanttevredenheid en zoeken daarbij samen naar een goede oplossing.

 

Dit zijn onze sterke punten

 

Gratis levering & gratis retour in Nederland en België

Wij verkopen uitsluitend originele en veilige producten

100 dagen bedenktijd, niet goed = geld terug

100 dagen proefslapen voor matrassen en boxsprings

Veilig achteraf betalen

95% van alle bestellingen worden op tijd geleverd

 

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Sluiten Meer over cookies »
Gratis verzending en retour
100 dagen bedenktijd
100 nachten proefslapen
Veilig achteraf betalen